Monday, May 20, 2019

Seksiyonel Kapı Servisi


Seksiyonel kapılarda bazen arızalar yaşanabilmektedir. Yaşadığınız arızanın sebebi her ne olursa olsun, teknik servisimizi arayarak destek isteyebilirsiniz.
Seksiyonel kapılar genellikle fabrika ve garajlarda kullanılan otomatik kapılardır. Seksiyonel kapınızda herhangi bir arıza olduğunu düşünüyorsanız, servisi aramadan önce arıza meydana geldiğinden emin olmalısınız. Bunun için yapılması gereken kontrolleri mutlaka yapmalısınız. Öncelikle yapmanız gereken kumanda pillerini kontrol etmektir. Pil bitmiş olabilir veya yerinden çıkmış olabilir. Daha sonra elektrik kesintisi olup olmadığını kontrol ettikten sonra hala Seksiyonel kapınız çalışmıyorsa, yetkili servisimizi arayabilirsiniz.

Seksiyonel Kapı Hizmeti
Seksiyonel kapı servisi de yaşadığınız arızalarda arayabileceğiniz bir servistir. Seksiyonel kapı arızaları genel olarak Seksiyonel kapı motorundan kaynaklanan arızalardan olmaktadır. Bununla birlikte uzaktan kapı kumandasından da kaynaklanan sorunlar olabilmektedir. Kumanda bozulabilir ya da elektrik tesisatı ile ilgili bir problem yaşanabilir.
Seksiyonel kapılarda yaşadığınız sorun ne olursa olsun 7/24 servisimizi arayabilirsiniz. Bununla birlikte arızalarınızda gerektiği durumlarda yedek parça değişimi de yapılmaktadır. Bu durumda yedek parçanız garanti altına alınmakta ve olası tekrar bir arızada ürün parçanızın garantisi olmaktadır.
Seksiyonel kapınızda yaşanan arızalarda teknik servisimizi anında aramalısınız. Sorunun anında çözülmesi için servisi arıza yaşamanız durumunda arayarak teknik destek alabilirsiniz. Seksiyonel kapı tamiri için arayabileceğiniz teknik servisimiz, profesyonel bir ekipten oluşmakta birlikte deneyimli ve işinde uzman bir ekiptir. Bundan dolayı tüm arızalarınızda rahatlıkla arayabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment