Friday, May 3, 2019

Köşe Yazarları Nerelerde Yazarlar?


Köşe yazarı olmak geçmişten günümüze kadar birçok kişinin hayalini kurduğu ve yapmak istediği bir meslek dalı olarak kabul edilebilir.
İnsanlar okumayı yazmayı ve sürekli olarak yeni bilgilerden faydalanmayı bu şekilde yaşamı daha doğru ve net bir biçimde anlamayı her zaman çok daha yoğun bir şekilde tercih ederler. Bu durumların bir sonucu olarak kişilerin elde ettikleri bilgiler üzerinden sahip oldukları tüm süreçler için öncelikli olarak keşfetmeyi bilmeleri ve doğru bilgileri doğru bir şekilde analiz etmeleri her zaman çok büyük bir öneme sahiptir. Bu hali ile şehir efsanesi olarak ifade edilen ve çoğu zaman doğruluğu hiçbir şekilde ortaya atılmayacak bilgiler bütünleri kişilere kesin anlamı ile doğru bilgi olarak sunulması yanlış olacaktır.

Doğru Bilgilendirme Noktası
Köşe yazarları insanlar bütün olarak kişilere neyin doğru neyin yanlış olduğunu ya da günümüz şartlarında yatırım aracından evlilik sürecini değil birçok alanda doğru ve net bilgileri sunmaya çalışan kişilerden oluşmaktadır. Doğru bilgiler bütünlüğü toplama olarak da ifade edilen bu sistemde kişilerin gelişigüzel söylemlerden uzak durmaları ve bu şekilde insanlara her zaman çok daha kolay bir biçimde bilgilendirmeleri çok büyük bir öneme sahiptir. Tüm bunları gerçekleştiren kişiler malumatfuruş olarak kişiler toplamı şeklinde söylemlerin yanlışlığı ve öylesine kurulan cümlelerin kişiler üzerindeki etkisinden şikayet eden kişiler olarak kabul edilir.

No comments:

Post a Comment